theeess.blogg.se

SAMMANFATTNING AV 2015

Publicerad 2016-01-06 19:41:03 i livet,

Beskriv året med tre ord.
Innehållsrikt. Utvecklande. Kärleksfullt

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Husköpet. Att tillsammans med M våga ta steget att köpa vårt första hus tillsammans. Det har varit en berg- och dalbana och en hel del skräckblandad förtjusning men här ska vi skapa vårt hem tillsammans.

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Köpte hus. Hade semester. Var utomlands med vänner. Var på dubbelbröllop. 

Har du blivit bättre på något?
Jag har under tvåtusenfemton blivit mer trygg i mig själv som person och jag har på något sätt landat i mig själv. Jag litar på mitt eget omdöme och vågar stå upp för mig själv när det behövs. Jag vågar numera sätta ner foten när saker inte stämmer i min omgivning. Jag har också slutat att lägga energi på negativa människor utan väljer itsället de som bidrar till glädje och skratt.

Vad var extra dåligt med året?
Det som inte blivit bra i år har varit prioriteringarna. Jag vill gärna nedprioritera saker som inte är roliga att göra vilket bli att allt måste göras i sista minuten och då får jag ångest delux. Det finns tid till det mesta men det handlar om att fördela och strukturera den rätt. Det blir min utmaning för nästa år. Samtidigt har tråkigheterna med avloppet också varit en av de dåliga sakerna med året som gått.

Vad var extra bra med året?
8/11

Vad grät du till?
Svaret får bli som förra året; ALLT. Vid problem med huset. När jag varit trött/glad/ledsen/arg. Jag har gråtit till många olika filmer och tv-serier.

Lärde du känna några nya människor?
Ja, året har bjudit på nya vänner. Två underbara tjejer som jag litar på och uppskattar väldigt mycket. Jag lärde känna dom tidigt under året och jag har utvecklat nära vänskap till båda två. Det glädjer mig att mitt liv berikas av så många fina människor och att få nya vänner som bidrar till det gör mig bara ännu gladare.

Och så slutligen; dina planer inför 2016?
Om allt går som det ska, och vi håller tummarna för det, så blir jag och M föräldrar under tvåtusensexton. Jag är livrädd men ändå överlycklig på samma gång.

That's all for now ♡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela