theeess.blogg.se

JANUARI

Publicerad 2015-01-26 11:41:00 i livet,

Januari har rusat förbi och snart är februari här. Det har hänt en del saker de senaste veckorna, både positiva och negativa. Vi kikade på ett hus i mellandagarna som verkligen fångade vårt intresse, tyvärr hade vi inte högsta budet. Vi får fortsätta leta, en dag kommer vi att hitta ett perfekt hus som är menat för oss. Vi har istället bestämt oss för att lägga i nästa växel vad det gäller sparande, allt för att nå drömmen. Tyvärr förlorade vi inte bara budgivningen, det är svårt att förklara i ord men mycket har förändrats. 
 
Februari närmar sig som sagt med stormsteg och det betyder att jag bara har några få pass kvar på Infektion innan jag går tillbaka till Kardiologen! Det är blandade känslor, självklart är jag glad för drömjobbet men samtidigt ska det bli ledsamt att lämna en så bra arbetsplats. Det har varit fem utvecklande månader. Jag har lärt mig så fruktansvärt mycket och haft roligt under tiden. På söndag gör jag sista sista passet sen är det dags för fem veckors inskolning. 
 
Januari har bjudit oss på vackert vinterväder, massor av snö och lite sol då och då. Igår drog vi ihop ett gäng och åkte pulka i Bergebo. Det var så mysigt men fy vad dålig kondis jag har! Ner för backen kommer man ju alltid men upp är en annan sak. Det var sådär lagom kallt, hade klätt mig ganska bra. Hem och duscha sen iväg på taco/spelkväll. En riktigt bra söndag om man får sammanfatta det hela. 
 
Nu är det ny vecka, jobbar två dagar sedan ledig tre innan helgjobb. Idag ska jag säga upp mitt träningskort på M-hallen. Ska börja på Friskis och Svettis istället. Nu är det dags att ta tag i hälsan, vi ska komma i form innan Rhodos. Nya utmaningar vilket innebär att jag måste avstå från godis/läsk/fika/chips ja en massa gott. Det kommer att bli svårt men det är bara att inse att jag för det för min egen skull. Dags att slå igång plattången om jag ska hinna till jobbet! 
 
That's all for now ♡
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela