theeess.blogg.se

GLÄDJETÅRAR OCH FUNDERINGAR...

Publicerad 2015-03-20 21:14:00 i livet,

Igår, torsdagen den 19/3, var jag med min underbara vän S på MVC. Hon skulle på en rutinkontroll och när hon frågade om jag ville följa med blev jag jätteglad. Barnmorskan frågade massa hur hon mådde, om det var något speciellt S undrade och tog lite mått på magen. Besöket avslutades med att vi fick lyssna på hjärtljuden, det tog inte många sekunder innan tårarna sprutade. S grät för att jag grät, det kändes så fint att få vara med och dela det med henne. Det är självklart att jag vet att det växer en liten bebis i hennes mage men hjärtljuden gjorde det ännu mer verkligt. Nu väntar vi bara på att den lilla krabaten ska komma ut så vi får bebismysa en massa i sommar! Jag har gissat på att h*n kommer den 30 mars. Läääängtar! 
 
För övrigt går jag och M i hustankar mest hela tiden. Det är svårt att släppa en så stor dröm när man väl börjat leta. Vi har varit på en visning för någon dag sen, ska kanske på en till under nästa vecka. Det är svårt för två unga människor, som inte hunnit spara så mycket, att köpa ett hus. Ibland känns det som vi aldrig kommer komma dit, vilket jag vet att vi kommer göra. Vi känner oss redo för att ta nästa steg, därför känns det extra surt när det dröjer. Hur som helst så har vi lagt ett bud på ett äldre hus i Borlänge. Huset är i behov av renovering och kan bli jättesnyggt i framtiden. Det skulle visserligen vara skönt med ett "färdigt" hus, ett hus som man kan bo i direkt. Vi får se vart allt tar vägen, jag ska försöka ha lite tålamod. 
 
Till något helt annat; Jag fullkomligt älskar friskis och svettis! Vilket engagemang hos funktionärerna, beundransvärt! De borde verkligen få dagens ros. Träningen rullar på bra med undantag för lite onda knän. Jag hoppas det ska släppa utan en massa vila. Stinas jympa på måndagar är favoritpasset men cirkelgymspassen är också grymma. Har även börjat träna på Källkraften med kollegorna. Kul att kunna ses utanför jobbet också. Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga helg! 
 
That's all for now ♡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela