theeess.blogg.se

SOMMAREN SOM REGNADE BORT...

Publicerad 2015-08-03 22:41:00 i livet,

Sommaren 2015 kan beskrivas med ett ord - REGN! Det har regnat i stort sett hela sommaren, detta säger jag utan att överdriva. Hela året längtar man efter sommarvärmen, ljumma ljusa kvällar, brunbrända ben och fräknar på näsan. Nu är augusti månad här och man kan inte annat än att känna sig lurad. Jag hade semester vecka tjugosju-tjugoåtta tillsammans med M. Vi hade tur med vädret första veckan och fick några fina dagar ute på sjön. Vi la till i Vika en natt sen två nätter i Fattigmansviken. Det var trettio grader i luften så till och med S var tvungen att bada för att inte tyna bort. Vi är otroligt glada över att vi fick en fin vecka i sommar, det kunde ju varit värre. Vi avslutade den veckan i en mysig sommarstuga i Västansjö med trevligt sällskap. 
 
Det enda positiva med att sommaren har regnat bort är att det har känts helt okej att jobba den sena perioden. Det har blivit en hel del jobb de senaste veckorna då jag tagit på mig några extrapass. Nu i helgen jobbade jag fyra pass på tre dagar, inget jag tänker göra om snart. Det har överlag varit en helt okej sommar på jobbet, några riktigt tuffa arbetspass med hög vårdtyngd men så är det alltid. Det finns för tillfället väldigt få vårdplatser på lasarettets vårdavdelningar, trots detta har vi inte haft allt för många satelitpatienter. Nu är det bara en vecka kvar sen är "sommarschemat" gjort och alla kommer tillbaka. Det ska bli skönt att återgå till normala rutiner och så väntas ännu en semestervecka för mig och M, bara elva arbetspass kvar. 
 
Sommaren bjöd också på ett vackert bröllop. M's föräldrar gifte sig, de hade ett dubbelbröllop med sina bästa vänner. Det blev en riktigt fin helg i Gråda med alla inblandade. De hade fixat och donat det mesta själva och vädret var helt okej, lite kallt bara. Vi har också varit på några husvisningar men har inte fastnat för något objekt. Letandet fortsätter och sparkapitalet växer. M ska gå på några visningar nu i veckorna, tyvärr jobbar jag. Jag hoppas verkligen att det dyker upp ett hus för oss, som vi har råd med. Hur som helst så kommer det hända en hel del framöver och nu är det bara tio dagar kvar tills vi gör en stor förändring i vårat liv. Spännande! 
 
That's all for now ♡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela